Drenthina opnieuw naar mooie overwinning

NIEUWLEUSEN – In de zaterdag 2e klasse J behaalde Drenthina een mooie 3-1 overwinning in en tegen Nieuwleusen. Drenthina wist overigens pas in de 38e minuut van de eerste helft de score te openen. Wie anders dan Kees Plaatje vond toen de opening waar het lang naar had gezocht. 0-1. Dat het dan ook nog voor de thee 0-2 wordt door Ruben Kemperink, werd even later met veel voldoening mee naar de kleedkamer gekomen. Na de hervatting wed het toch nog weer snel tandenbijten want in de 47e minuut scoorde Reinier Meijerink de aansluitingstreffer. 1-2.

Drenthina bleef daarna doorgaan met aanvallen en druk zetten op het doel van de tegenstander. De beloning was er binnen vijf minuten toen Roland Koops de 1-3 wist binnen te tikken. De wedstrijd viel daarmee toch wel in het slot. Nadat even later Jorain Buursema van Nieuwleusen ook nog met rood kon vertrekken was de wedstrijd gelopen. Eindstand derhalve 1-3en ook zeker niet onverdiend voor Drenthina