FC Meppel met hakken over de sloot tegen SC Angelslo !

MEPPEL - In de eerste knock-outronde van de beker is Sc Angelslo onderuitgegaan tegen 2e klasser FC Meppel. De wedstrijd begint in hoog tempo en Meppel zet gelijk druk op Angelslo die vanaf de middellijn controleerd. Meppel laat de bal goed rond gaan maar kan nog geen vuist maken tegen SC Angelslo . Er komen wat kansen voor beide ploegen en Angelslo kan goed mee en krijgt zelfs kansen om op voorsprong te komen.

In de 26e minuut is het toch FC Meppel die op 1-0 komt door een vrije bal van Hans Mansveld op 9 meter doordat keeper Jarno Brands de bal te lang vasthoud. Sc Angelslo laat in de 2e helft de tanden zien en knokt voor wat ze waard zijn en in de 60e minuut is het Danny Oosterdijk die de gelijkmaker over de keeper heen schiet. Meppel wankelt en SC Angelslo is beter en krijgt zelfs grote kansen op 1-2 maar deze worden niet gemaakt.

Dan wordt het in de 70e minuut toch 2-1 voor FC Meppel als Rense van Dijk na een mooie aanval goed binnenschiet. SC Angelslo geeft niet op en als Sander van Dijk en Stan Bakker met rood worden weggestuurd drukt Angelslo door en probeert de gelijkmaker te forceren maar Meppel houd stand en gaat door naar de volgende ronde. Trainer Andrè Steenhuis kan trots zijn op zijn ploeg die prima partij bood tegen 2e klasse FC Meppel .