Zware dreun voor NWVV in en tegen Elim

ELIM - In de zaterdag 4e klasse E werd NWVV zaterdagmiddag keihard van het veld geveegd door Elim. De thuisclub won na een 6-0 ruststand met 9-0 van de ploeg uit Nieuw Weerdinge. Daymon Doldersum scoorde in de 4e minuut de 1-0 en in de 10e minuut de 2-0.

Mike Doldersum wilde niet achterblijven en wist even later de 3-0 binnen te schieten. Jarno Prijs droeg ook nog zijn steentje bij want in de 36e minuut wist hij de 4-0 te scoren. Daarmee was de koek nog niet op en was het weer Daymon Doldersum die met zijn derde treffer de stand naar 5-0 tilde.

De thee bracht niet echt een andere wending aan de wedstrijd, want Elim bleef de voetballende ploeg die bleef jagen op nog meer doelpunten. Jarno Prijs tilde in de 69e en de 84e minuut de tussenstand naar 8-0. Het slotakkoord van deze voor NWVV zeer teleurstellende wedstrijd was een doelpunt van Herman klomp. 9-0 en dat was de 8e nederlaag op rij voor de ploeg uit Nieuw Weerdinge.