Erica’86 kansloos in Winschoten

WINSCHOTEN – In de zaterdag 5e klasse E verloor Erica’86 kansloos met 5-0 van het op de tweede plaats staande WVV. Vanaf het begin van de wedstrijd was WVV de bovenliggende partij en opende in de 18e minuut de score via Matthijs Mollema. 1-0.

WVV stoomde daarna door zorgde Fathi Salih na iets meer dan een uur spelen met twe e treffers voor een ruime 3-0 voorsprong. Daarmee zat de wedstrijd in het slot. WVV hoefde niet zo nodig meer en Erica’86 kon niet echt de wedstrijd doen kantelen. De nederlaag werd in het laatste kwartier nog groter toen Mathijs Mollema de 4-0 kon scoren.

Enkele minuten later mocht ook Thomas Mollema scoren en bepaalde de eindstand op 5-0. WVV liep door deze winst twee punten in op koploper Sc Angelslo dat twee puntjes morste in en tegen Nieuwe Balinge.