Nipte overwinning Twedo op Hodo

HOLLANDSCHEVELD – In deze zondag 3e klasse C won Twedo nipt met 1-0 va Hodo. Kijkende naar het veldspel, de kansen en ook de krachtsverhouding was een gelijkspel misschien wel op zijn plaats geweest. Vrij snel na de aftrap kwam Twedo op voorsprong nadat de via een klutsbal van Koos Timmerman achter doelman Marcel Pol tegen het net viel. 0-1.

Na deze achterstand herpakte Hodo zich redelijk. Na een kwartier spelen moest Twedo aanvoerder Martin Zantingh met een hoofdwond het veld verlaten. Hodo kreeg daarna kansen. Een prima vrije trap van Marc ten Cate werd op de lat gekopt door de hardwerkende Patrick Timmerman.

Gedurende het vervolg van de eerste helft was het een gelijk opgaande strijd zonder echte scoringskansen. Hodo had het meeste balbezit en het betere veldspel, maar kon dat niet doelpunten omzetten. Ruststand 0-1. Door aanvallender te spelen en eerder druk te zetten ging Hodo op jacht naar de gelijkmaker. Een goede pass van vleugerverdediger Jorn Smit werd ingekopt door Wesley Annen, maar werd goed gepareerd door keeper Rick Manting van Twedo.

Ook Vincent Coelingh zag een doelpunt afgekeurd wegens aanvallen van de doelman. Bij meerdere doelpogingen van Hodo werd de bal net geblokt of een been/voet van de tegenstander voorkwam de gelijkmaker. Hodo eindigde de wedstrijd ook nog met 10 man door een rode kaart van Erik Pol. Een hardwerkend Hodo had zeker één punt verdient in deze overigens sportieve wedstrijd, maar, maar de mannen van trainer Marc Hegeman gingen er met de drie punten van door richting Nieuw Amsterdam.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda