Erica’86 in tweede helft oppermachtig en wint

NIEUWE PEKELA - In de 10e minuut komt Erica 86 op een 1-0 achterstand, maar halverwege de eerste helft weet het gelijk te maken via een treffer van Wesley Wessels. 1-1. De vreugde was echter maar van korte duur want twee minuut weet de thuisclub opnieuw op voorsprong te komen. 2-1. Vlak voor rust is het Damacota dat de wedstrijd al een beetje in het slot gooide door bij rust met 3-1 voor te staan.

Erica 86 komt echter als herboren uit de kleedkamer en staat binnen tien minuten weer op gelijke hoogte via en treffer van Patrick Bruins. 3-2. Erica’86 bleef ook daarna knokken om een beter resultaat en kreeg na een uur spelen de beloning. Mark Lit zorgde voor een 3-3 gelijke stand en de wedstrijd was weer helemaal open.

De thuisclub leek geslagen en Erica’86 bleef daarna gaan voor meer. En dat lukte ook, want acht minuten voor tijd wist het via Patrick Bruins de 3-4 te scoren. Dat werd ook de eindstand . Een prima prestatie om na de 3-1 achterstand nog veerkracht te hebben en de wedstrijd alsnog winnend af te kunnen sluiten.