Peter Timmer nieuwe trainer vv Drenthina

EMMEN - Het bestuur van de voetbalvereniging Drenthina heeft deze week overeenstemming bereikt met Peter Timmer (45) over een eenjarige contract als Hoofdtrainer van de Emmer tweedeklasser. Met ingang van het seizoen 2018-2019 zal hij leiding gaan geven aan de eerste selectie.


Peter Timmer(r) beschikt over het diploma UEFA-A (T/C 1) en was van 2013 tot en met 2017 trainer van vv Bargeres in Emmen, waarmee hij zowel promoveerde als degradeerde. Daarvoor was Peter actief als hoofdtrainer van Valthermond. Dit seizoen heeft hij geen club getraind vanwege een ingrijpende operatie aan zijn knie en de revalidatieperiode die daarop volgde. Hiervan is hij nu volledig hersteld.

Met het contracteren van Peter Timmer, in het dagelijkse leven leraar aan de scholengemeenschap “de Nieuwe Veste” in Hardenberg/Coevorden, kiest Drenthina voor een relatief jonge, minder ervaren maar ambitieuze en enthousiaste trainer.

Voorzitter Willem Jan Alders (links): “Ondanks dat wij na tien jaar Gerrie Benes nu aan ervaring inleveren zijn wij in de gesprekken die wij met Peter Timmer hebben gehad overtuigd geraakt van zijn ambitie, visie en enthousiasme. Als mens denken wij ook dat Peter goed past bij onze vereniging. Ook erg belangrijk. Wij kijken uit naar een plezierige en vruchtbare samenwerking”.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda