Sherida Spitse reikt prijzen uit bij Ladies Cup Emmen

BARGER OOSTERVELD - Dinsdag 2 januari vindt de finale van de Indoor Soccer Ladies Cup Emmen plaats. Zes teams hebben zich weten te plaatsen voor de finale. De vrouwen van CEC, Emmen, FC Ter Apel'96, SVBO, SVO BDE en Zwartemeerse Boys hebben zich door de voorronde weten te knokken.

De voorrondes verliepen sportief en de organisatie is tevreden over het verloop van beide pouleavonden. Dinsdag zullen de teams vanaf 18.00 uur in Sporthal Angelslo gaan strijden om zich tot de eerste winnaar van de Indoor Soccer Ladies Cup Emmen te mogen kronen.

Rond 21.00 uur zal dan bekend zijn wie de winnaar is. Uiteraard gaan zij met een grote wisselbokaal naar huis. Daarnaast zal ook de minst gepasseerde keeper en de topscoorster van het toernooi een leuke attentie in ontvangst mogen nemen. Sherida Spitse zal de prijzen komen overhandigen. Spitse is aanvoerster van het Nederlands Dameselftal en werd vorig jaar Europees kampioen met de Oranje Leeuwinnen. Onlangs heeft ze bekend gemaakt FC Twente te verlaten en maakt de overstap naar het Noorse Valerenga.

De Indoor Soccer Ladies Cup Emmen is dit jaar op poten gezet door een afvaardiging van SVO BDE en SVBO. SVBO organiseerde vorig jaar al eens een dameszaaltoernooi en dacht aan een grotere opzet van het toernooi. SVO BDE zag dit initiatief ook zitten en beide clubs sloegen de handen ineen. Dinsdag 2 januari is dus de finale en iedereen is van harte welkom om deze bij te wonen.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda