Geert Fuhler erelid vv SVBO

BARGER OOSTERVELD – Tijdens de traditionele nieuwjaarsreceptie van de vv SVBO in Barger Oosterveld ging voorzitter Gerard Feringa in vogelvlucht even door het afgelopen jaar waarin SVBO onder anderen een complete nieuwe accommodatie kreeg met twee kunstgrasvelden.


Een woord van dank was er dan ook voor de vele vrijwilligers die in 2017 weer veel werk voor SVBO hebben verzet. Aan het eind van zijn speech had de voorzitter nog een aantal verrassende mededelingen.

Annie Berken werd in de bloemetjes gezet wegens 40 jaar de koffieshop te hebben bemand.

Daarna werd Geert Fuhler voorgedragen als erelid van SVBO. Geert Fuhler is een vrijwilliger die jarenlang meerdere functies beklede bij SVBO. Hij was leider, bestuurslid, expert in kabels en leidingen, radiokamer, hoofd culinaire zaken, kassabeheer en eelt op de vingers van het vele geld tellen. Tijdens de ledenvergadering zal hij nog de bijbehorende versierselen ontvangen.

Tot slot had de voorzitter nog een persoonlijke mededeling. ,,Ik stop per 1 juli als voorzitter van deze mooie club. Maar liefst 8 jaar heb ik deze functie met veel plezier beoefend, maar vindt het een goed moment om de voorzittershamer over te dragen aan een nieuwe voorzitter”.


Een geëmotioneerde Geert Fuhler werd door voorzitter Gerard Feringa alvast verrast met een bloemetje. (foto Bennie Wolbers) Zie ook het fotoboek

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda