Derby Twedo - SVV 04 onbeslist

NIEUW AMSTERDAM – In de zondag 3e klasse C eindigde de derby tussen Twedo en SVV 04 met een 3-3 eindstand onbeslist. Het waren de Schoonebekers die in de 19e minuut de score opende via Bart Moes. 0-1. Na een half uur spelen was het Twedo die de wedstrijd deed kantelen.

Achtereenvolgend Mark Rabbers en Dimitri Lazarides zorgden voor een 2-1 voorsprong voor de Nieuw Amsterdammers. De gasten uit Schoonebeek gooiden er daarna een schepje boven op en hadden Harmen Stuiver die al negen keer scoorde dit seizoen in de ploeg. Met twee treffers binnen tien minuten wist de clubtopscoorder SVV’04 op een 3-2 voorsprong te zetten.

Het iets hoger geplaatste SVV’04 verdedigde daarna deze voorsprong met alle macht, maar Twedo wist zich opnieuw weer terug in de wedstrijd te vechten. In de 83e minuut was het Iwan Immink die de ploegen weer in evenwicht bracht. 3-3 en dat werd uiteindelijk ook de eindstand.