Weer ruime overwinning voor SVBO

BARGER OOSTERVELD – In de zondag 1e klasse F won SVBO met een 6-1 van Noordster. Een harde koude wind vanaf de zijkant van het veld zorgde voor een onaangename temperatuur om voetbal te kijken. Toch waren er een groot aantal mensen die de moeite namen om te kijken. SVBO begon goed aan het duel en gelijk de eerste kans was al raak.

Robin Heijne kwam er door over de rechter kant en schoot beheerst binnen. 1-0. Binnen de 5 minuten was het wederom raak. Een aanval die begon aan de linkerkant via Maarten Wielens en Dylan Wessels die breed gaf op Heijne en vervolgens onberispelijk zijn 2e treffer tegen de touwen knalde. 2-0. Aan de andere kant ‘kreeg’ Noordster een kans op de aansluitingstreffer. De spits van Noordster gleed weg, maar volgens de scheidsrechter was het een overtreding binnen de zestien. De strafschop werd op de paal geschoten en door dezelfde speler weer binnen geschoten. Volgens de regels mag dit niet en dus ging de treffer niet door.

Even later kwam SVBO op 3-0 dankzij Twan Waidijk. Wielens schoot nog eens hard en laag in de hoek, maar de doelman van Noordster redde knap. Ruststand 3-0. SVBO bleef de beter partij. Uit een aanval waar het een 4 tegen 2 situatie kreeg leek de kans verkeken door wat getreuzel, maar uiteindelijk kwam de bal via Davy Wessels weer terecht bij Maarten Wielens die met zijn linker de bal laag in de verre hoek schoot. 4-0. Noordster deed wat terug.

In eerste instantie was het wederom een goede redding van Lennon Ebeltjes, de rebound werd geblokt door Rene Wolbers, maar in 3e instantie, misschien in buitenspelpositie, schoot Wever dan toch binnen. 4-1. Even later zag Quentin Brands zijn voorzet zo maar in de verre hoek binnen vallen. 5-1. Het slotwoord was aan Edfrin Silvania. Een mooie steekbal van Nick Hidding en Silvania kon alleen op doel. Hij kapte de doelman uit en tikte binnen. Eindstand 6-1.


Robin Heijne hier in duel met Jeroen Jager(17) was met twee doelpunten weer heel belangrijk voor SVBO.
(zie ook het fotoboek)

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda