SVV’04 - EMMS eindigt in Remise

SCHOONEBEEK - De wedstrijd SVV’04 tegen EMMS kende op deze koude en winderige zondagmiddag geen winnaar. Het werd een 1:1 gelijkspel door doelpunten van Jord Anbergen namens EMMS, en Arjen Kocks maakte de gelijkmaker voor SVV’04, Hiermede kreeg SVV’04 vanmiddag te weinig gezien het vertoonde spel. In Schoonebeek was de grasmat bevroren en dus niet bespeelbaar dit weekend, en dus werd in overleg en op verzoek van SVV’04 besloten deze wedstrijd op het kunstgrasveld van EMMS op sportpark “ de Kei “ af te werken.

Het was SVV’04 dat het initiatief nam in de 1e helft en de verdediging van EMMS ver terug drong op eigen helft en ondanks diverse doelpogingen niet op voorsprong wist te komen. Na een half uur spelen komt dan toch EMMS onverwachts op voorsprong, dit werd ingeleid na slordig balverlies voorin bij SVV’04, de bal wordt onderschept door de verdediging van EMMS en naar voren geschoten . De bal valt gedreven door de harde wind net achter de verdediging van SVV’04 en het was Jord Anbergen die er als de kippen bij was en doelman Dennis Bos met een fraaie lopbal wist te verschalken. 1-0.

SVV’04 was door deze goal even van slag, maar na de thee ging een gretig SVV’04 op zoek naar de gelijkmaker. Met veel snelheid in het spel werd de verdediging van EMMS bestookt en dit leidde uiteindelijk naar de verdiende gelijkmaker die werd binnen geschoten door Arjen Kocks. 1-1. Ondanks het aantrekkelijke spel bleef het bij de 1-1 waar uiteindelijk beide ploegen tevreden mee waren, ook al had SVV’04 misschien het meeste recht op de 3 punten.