vv Emmen keihard onderuit in Groningen

GRONINGEN – In de zondag 1e klasse F liep vv Emmen tegen een verrassende 5-1 nederlaag op tegen GRC Groningen. De eerste kans was voor vv Emmen maar spits Rusamba Rajabu knalde van dichtbij op de vuisten van GRC doelman Gerald van Nieff en de afvallende bal door Patrick Eberhard werd opgepikt maar ook hij vond de doelman op zijn weg.

De mannen van trainer Hendrik Oosting stonden bij rust al met 2-0 achter door treffers van Mohammed Belghroub en Jasper Kingma. Emmen kon het duel in de tweede helft niet meer een andere wending te geven. GRC Groningen schoot er nog wel drie in. Cedwin Tel maakte er twee en good-old Bas Lulofs scoorde de vijfde treffer. Patrick Eberhard scoorde nog wel de 3-1 voor vv Emmen, maar vlak daarop was het met twee treffers van GRC Grningen over. Eindstand 5-1 en daarmee haakt vv Emmen af voor de titel.