SVV’04 laat twee punten liggen

HOLLANDSCHEVELD – Een punt was na de wedstrijd tegen SVV’04. De wedstrijd eindigde in een 0-0 gelijkspel. Het was een wonder dat er geen doelpunten werden gemaakt in deze wedstrijd gezien het aantal kansen. HODO mocht zich het gelukkigst prijzen met de puntendeling, de gasten uit Schoonebeek schoten deze middag bepaald niet met scherp en tevens stond er in de goal bij HODO een niet te passeren keeper Marcel Pol.

HODO maakte het zichzelf onnodig moeilijk in de beginfase. SVV’04 deed het echter niet veel beter, in de eerste helft was er van het verschil op de ranglijstpositie niets te merken. Net voor rust bleef HODO met veel kunst- en vliegwerk overeind toen de bal via de lat en verdediger Julian Pol weer met geluk in de veilige handen van doelman Marcel Pol terechtkwam. Ruststand 0-0. Na de rustperiode was het SVV’04 dat grote kansen kreeg om de score te openen, maar de voorwaartsen van de Schoonebeekers weigerden consequent de kansen te benutten. Doelman Marcel Pol was niet te passeren deze middag en groeide uit tot man van de wedstrijd.

Vooral SVV’04 invaller Jessie Rotmensen zal zich deze wedstrijd nog lang kunnen heugen, een intikkertje vanaf 1 meter van de doellijn werd op knullige wijze door de jonge speler gemist. Rotmensen had de mogelijkheid om zijn fout goed te maken, maar zijn inzet werd door Julian Pol van de doellijn gehaald. In de laatste seconde van de wedstrijd had SVV’04 ook nog kunnen winnen, maar een prima genomen vrije trap van Bart Moes spatte op de lat uiteen. Eindstand 0-0 en SVV’04 voelde het gelijke spel als een nederlaag gezien het kansenfestival.