vv Emmen niet verder dan gelijkspel

EMMEN – In de zondag 1e klasse F kwam vv Emmen niet verder dan een 2-2 gelijkspel tegen Bergum. Het begon voortvarend voor vv Emmen. De mannen van trainer Hendrik Oosting kwamen al vrij snel in de zesde minuut op een 1-0 voorsprong door een eigen doelpunt van Bergum. Maar daarna werd een beter vv Emmen niet beloond. Na iets meer dan een half uur spelen kwamen de gasten uit Friesland zelfs op gelijke hoogte door een doelpunt van Justin Boomsma. 1-1.

Met deze stand gingen de spelers aan de thee. Na de hervatting begon Bergum de wedstrijd een beetje naar zich toe te trekken en stond in de 65e minuut zelfs op een 2-1 voorsprong door een doelpunt van Steffen Kempe. Vv Emmen kromde daarna de ruggen en kreeg kansen. Na iets meer dan een uur spelen kwam de beloning via een doelpunt van Patrick Eberhard. 2-2.

Dit doelpunt smaakte naar meer en vv Emmen deed er alles aan om de drie punten in huis te houden. Het kreeg daar de mogelijkheden voor, maar tot drie keer toe wisten verdedigers van Bergum een bal van de doellijn te halen. Eindstand 2-2. Komend weekend speelt vv Emmen in en tegen het één plaats lager staande WVV in Winschoten.