Verdiend punt voor SVV ‘04

SCHOONEBEEK - SVV’04 nam het zondag op tegen Dalen en de derby kon (virtueel) gezien worden als een topwedstrijd; nummer 4 tegen nummer 2 van de ranglijst. In de eerste 10 minuten waren er over en weer gelijk al mogelijkheden om te scoren, alleen Dalen wist door Hilko Koster het net te vinden; 0-1

De eerste helft gaf een feller voetballend Dalen te zien, die zich nog enkele kleine kansen creëerde, maar niet scoorde. Net voor rust kreeg SVV ’04 via Anne de jonge twee kopkansen, maar ook deze bleven zonder resultaat.
In de tweede helft kwam SVV ’04 iets beter in zijn spel.

Beide ploegen kregen nog enkele kansen en in de 77e minuut maakte Harmen Stuiver, na een mooie diepte pass, de toch wel verdiende gelijkmaker. In de slotfase kregen beide ploegen nog een kans, maar deze werden niet benut.
Over de gehele wedstrijd gezien een terechte uitslag met een beter voetballend Dalen en hard werkend SVV ‘04

Opstelling SVV’04: 1 Dennis Bos, 2 Rick Strijker, 3 Michel Kerkdijk, 4 Jarno Gerrits, 5 Martijn Scherpen (64e Rick Piek), 6 Frank Schoemakers, 7 Harmen Stuiver, 8 Gerbrand Schoemakers, 9 Anne de Jonge(84e Matthijs Landman) , 10 Bart Moes, 11 Arjen Kocks (57e Jessie Rotmensen)