Zwartemeerse Boys zoekt verzorger/sportmasseur

ZWARTEMEER – Met ingang van seizoen 2018/2019 is Zwartemeerse Boys op zoek naar een verzorger/sportmasseur (m/v) voor de eerste selectie. Als verzorger/sportmasseur ben je bij voorkeur beschikbaar tijdens de trainingsavonden op dinsdag en donderdag en tijdens de wedstrijden op zondag. Ook verzorgers/sportmasseurs die slechts alleen de trainingsavonden of wedstrijddagen beschikbaar zijn, worden ook verzocht om te reageren.


De taken/verantwoordelijkheden van de verzorger/sportmasseur bestaan uit:
– De behandeling van blessures van spelers (masseren/verzorgen);
– De preventie van blessures van spelers (tapen).

Als verzorger/sportmasseur van Zwartemeerse Boys wordt verwacht dat je enthousiast bent en vooral betrokken bent bij de eerste selectie en de vereniging in het algemeen. De selectie bestaat momenteel uit een relatief jonge groep, waarbij naast de prestatie het plezier hoog in het vaandel staat.

Zwartemeerse Boys biedt de verzorger/sportmasseur naast een passende vergoeding, een eigen massageruimte met voldoende uitrustingen om de spelers optimaal te masseren/verzorgen.

Ben of ken jij de verzorger die wij zoeken? Of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Steef van Santen, bestuurslid voetbalzaken via info@sczwartemeerseboys.nl

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda