SVV’04 wederom met lege handen tegen vv Sleen

SLEEN - SVV’04 bleef op deze druilerige zondagmiddag met lege handen staan tegen vv Sleen. De Ploeg uit Schoonebeek is naarstig op zoek naar de laatste punten om nacompetitie voetbal te ontlopen. Sleen was vanmiddag de meest gelukkige, en ook het meest effectief in de afronding voor de goal. Er wachten SVV’04 nog een aantal spannende wedstrijden om de laatste punten binnen te sprokkelen en zich hiermede definitief veilig te spelen.

In een uitermate spannende wedstrijd was het vv Sleen dat de score in de 30e minuut opende door een doelpunt van Leon Berens. Er werd door beide ploegen veel strijd geleverd hetgeen voor het publiek een aantrekkelijk schouwspel opleverde. Het was Arjan Goeree die in de 62e minuut de 2-0 op het scorebord zette voor Sleen. Trainer Arthur van de Veen moest hierna risico’s nemen en gooide het systeem om en ging achterin 1 op 1 voetballen en schoof laatste man Michel Kerkdijk door om samen met Mark Heijnen volle druk op de achterste linie van Sleen te kunnen zetten en hiermede de aansluitingstreffer te forceren. Dit resulteerde voor SVV’04 in een bal op de paal, en kort daarna werd een doelpunt van Michel Kerkdijk afgekeurd vanwege vermeend buitenspel.

De overigens goed fluitende scheidsrechter Huizer nam het advies van de grensrechter van Sleen over en keurde het doelpunt af dit tot ontzetting van de spelers van SVV’04. Het werd toch loon naar werken voor SVV’04, in de 82e minuut was het Rick Piek die de aansluitingstreffer wist te maken, hij kwam alleen op de keeper van Sleen af en schoof de bal beheerst onder de keeper door. SVV’04 bleef geloven dat er vanmiddag minimaal een gelijkspel uit het vuur gesleept zou kunnen worden, en bleef de druk op de verdediging van Sleen verder opvoeren.

Echter was het in de 90e minuut Pelle Bos die een einde maakte aan de illusie om nog met een punt richting Schoonebeek huiswaarts te keren . Pelle Bos wist in een counter van Sleen keeper Dennis Bos handig te omspelen, en de 3-1 binnen te tikken, en bepaalde met zijn goal de einduitslag van 3-1 voor vv Sleen. De druiven waren zuur voor de ploeg van Arthur van de Veen , die vanmiddag in ieder geval strijd heeft geleverd en vanmiddag te weinig heeft gekregen. De komende weken wachten een aantal belangrijke wedstrijden waar de ploeg nog een aantal punten moet behalen om nacompetitie te kunnen ontlopen.