SVBO zat kansloos tegen koploper Sc Elim

BARGER OOSTERVELD - In de zaterdag 4e klasse E liep SVBO op eigen veld tegen een 8-1 nederlaag op in de wedstrijd tegen Sc Elim. De beginfase begon aftastend en SVBO liet Sc Elim het spel maken. De eerste goal kwam van de voet van.Mike Doldersum. Hij kreeg de van richting veranderde bal via een SVBO-er aangespeeld en kon simpel het 100e doelpunt van Sc Elim in deze competitie scoren. 0-1.


In de volgende aanval werd Mike Doldersum onderuit gehaald binnen de zestien en Mike Doldersum maakte geen fout vanaf de stip. 0-2 en dat werd ook de ruststand omdat SVBO daar weinig tegenover kon stellen. Na de rust nam SVBO in het begin het initiatief, maar kwam niet tot scoren. De 0-3 kwam op naam van Jarno Prijs nadat zijn schot onderweg van richting werd veranderd door de SVBO defensie. Na een uur spelen trok Robert Veringa Hermann Klomp binnen de zestien onderuit en kon met zijn tweede gele kaart het veld verlaten.

De strafschop werd Mike Doldersum tot de 0-4 gepromoveerd. De 1-4 kwam hierna al snel tot stand doordat Peter Prins als een mes door de boter door de Elim defensie gleed. Daarna was het over voor SVBO en kon de koploper uitlopen naar een 8-1 eindstand via doelpunten van Klomp (1-5), M. Doldersum (strafschop 1-6), Klomp (1-7) en tot slot was het Mike Doldersum die met zijn derde treffer voor een 1-8 eindstand zorgde.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda