SVV’04 pakt de volle winst tegen EMMS

SLAGHAREN - Met gemengde gevoelens gingen beide teams vanmiddag van het veld, de spelers van SVV’04 uitzinnig van vreugde door de benutte penalty en daarmede de winst in de allerlaatste minuut, en de spelers, staf en de supporters van EMMS die terneergeslagen waren en met lege handen huiswaarts moesten keren richting Slagharen.

Scheidsrechter Koning was in de ogen van de teleurgestelde supporters en spelers van EMMS de zondebok. Scheidsrechter Koning grossierde vanmiddag “ vorstelijk” in gele en rode kaarten, en drukte op deze manier een duidelijk stempel op de wedstrijd.

Dezelfde Bart Moes wist in de 36e minuut de voorsprong verder uit te breiden door een fout in de verdediging van EMMS af te straffen. 0-2. EMMS toonde in de 2e helft veerkracht en strafte een tweetal fouten van SVV’04 genadeloos af. In de 55e minuut scoorde Jord Anbergen de aansluittreffer. 1-2.

In de 65e minuut zag SVV’04 een kopbal van Michel Kerkdijk door doelman Bastin Kleinheerenbrink gekeerd, maar in de tegenaanval werd aan de andere kant slordig balverlies bij SVV’04dat afgestraft door aanvoerder Maurice Kosse. 2-2.

Door deze goal was de spanning weer terug in de wedstrijd. Helemaal toen Rick Piek zijn tweede gele kaart kreeg van scheidsrechter Koning, Het was nu 10 tegen 10, maar toen aanvoerder Maurice Kosse in de 84e minuut ook zijn tweede gele kaart kreeg was het SVV’04 dat in overtal op zoek ging naar de overwinningstreffer. Die viel in de allerlaatste minuut na een overtreding binnen de zestien op Jarno Gerrits van SVV’04. Bart Moes maakte geen fout vanaf de stip en zorgde met zijn derde treffer van de middag voor een 2-3 eindstand..