Weerdinge stuurt SVV’04 met “dubbele kater” naar huis

WEERDINGE - SVVâ

Het eerste kwartier ging de wedstrijd gelijk op en het was na 1 kwartier spelen Weerdinge die de score opende door een doelpunt van Jaimy Wessels. Weerdinge was hierna heer en meester en schakelden bij balverlies van SVV’04 razendsnel om en speelde vol op de counter en met succes. SVV’04 had hierop geen antwoord, en grossierde in foute passes en balverlies op het middenveld. De verdediging kon de snelle counters van Weerdinge niet weerstaan, en bij rust stond al een stand van 4-0 op het scorebord.

In de 2e helft een zelfde beeld; een futloos SVV’04 dat zich met weinig weerstand naar de slachtbank liet leiden.
Ook de wisselspelers Marc Heijnen en Anne de Jonge die door trainer Arthur van de Veen in de 2e helft werden ingebracht konden het tij niet doen keren. Anne de Jonge wist nog wel de eretreffer voor SVV’04 te maken. Voor Weerdinge scoorden Patrick Lassche ( 3 x) Jaimy Wessel (2x) en Aaron Brinks (2x) Eindstand 7-1.

De meegereisde supporters keerden teleurgesteld naar huis toe. Hopen dat de laatste thuiswedstrijd tegen vv Sleen aanstaande zondag weer voor vuurwerk gaat zorgen, en dat het seizoen op die manier nog goed kan worden afgesloten.

Opstelling SVV’04:
1)Dennis Bos; 2) Matthijs Landman; 3) Michel Kerkdijk; 4) Joost Thiele ( Mark Heijnen); 5) Jarno Gerrits; 6) Dennis Gommer; 7) Harmen Stuiver; 8) Rick Piek; 9) Arjen Kocks ( Anne de Jonge); 10) Bart Moes; 11) Jessie Rotmensen

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda