Geen promotie voor Titan

NIEUW WEERDINGE - Het is Titan niet gelukt om kampioen WKE naar de derde klasse te volgen. Op eigen veld liep het zondagmiddag tegen een 3-2 nederlaag op tegen Siddeburen. Na een 1-1 ruststand eindigde het duel in een 3-2 overwinning voor de herkanser uit de derde klasse B. Titan begon overigens voortvarend aan de wedstrijd.

In het eerste kwartier kreeg het mogelijkheden om te scoren, maar het vizier stond niet scherp bij de Nieuw Weerdingers.. Siddeburen was wel effectief want toen het in de 38e minuut wel langs de verdediging van Titan wist te komen was het Ruben van der Ploeg die de eerste kans voor Siddeburen direct verzilverde. 0-1. Titan schrok even maar wist op slag van rust toch op gelijke hoogte te komen via een prachtige kopbal in de linkerbovenhoek van Marko Mihalj uit een voorzet van Harmjan Moesker. 1-1 en dat werd ook de ruststand.

Na de hervatting dacht Titan op jacht te gaan naar een voorsprong, maar het was Siddeburen dat binnen twee minuten uit het niets een hoge inzet in het doel zag vallen. 1-2. Siddeburen kreeg daarna toch steeds meer grip op de wedstrijd en kreeg ook nog de hulp van doelman Ramon Poede die de doorgebroken Ruben van der Ploeg onderuit haalde. Strafschop en dat betekende 1-3 via van der Ploeg. De wedstrijd leek beslist maar even later is het Rick Hendriks die van links werd aangespeeld en van een meter of twintig de bal in de rechter bovenhoek plaatste. 2-3. Er was nog hoop maar Siddeburen verdedigde daarna met hand en tand de voorsprong. Eindstand 2-3 en Titan zal het nog ene seizoen in de vierde klasse moeten doen.

De teleurstelling bij Titan was na afloop heel groot. Assistent-trainer Henk Grijzen heeft een bemoedigend tikje voor Thijs Over die getroost wordt door zijn vriendin.