Promotie scheidsrechters HZOD

EMMEN – De opleidings- en begeleidingsactiviteiten van de scheidsrechtersvereniging Hondsrug Zuidoost-Drenthe (HZOD) werpen elk jaar zijn af. Een aantal leden van de groep is komend seizoen op een hoger niveau actief.


Voorzitter Theo Hein van de HZOD kijkt dan ook met een tevreden blik naar de imposante lijst met gepromoveerde scheidsrechters. ‘Het is goed om te zien dat we met onze opleiding en begeleiding op het goede spoor zitten. De scheidsrechters kunnen zich dankzij deskundige begeleiding van onze docenten en praktijk-begeleiders verder ontwikkelen. We hebben de beschikking over een mix van jeugdige en ervaren arbiters, die elkaar tijdens de trainingen en bijeenkomsten prima aanvullen. Prachtig om te zien hoe ze elkaar motiveren en stimuleren en op een hoger niveau brengen’, zegt Hein.

Promoties jeugdgroep
De 18-jarige Bart Zinger uit Westerbork en de 18-jarige Jens Rutgers uit Coevorden maken komende seizoen de overstap van de jeugd naar de senioren. De 17-jarige Matthijs de Raad uit Coevorden promoveert al in zijn eerste jaar naar de jeugdgroep JD-ZA. De 18-jarige Mika Assen promoveert naar de jeugdgroep JE-ZA. Ook Richard Smit mag zich verheugen over promotie en wel naar groep JC-ZA.

Promoties Senioren
Mooie promoties waren er ook voor de HZOD–arbiters die actief zijn in het seniorenvoetbal: Pascal Sanders, Jeffrey Lubberts en Daniel Dorgelo promoveren van groep G naar groep F. Onze fysiotherapeut Danny de Haas promoveert naar groep G-ZO. Lennart Fledderus uit Steenwijk promoveert van E-ZO naar D-ZO. Martijn Tempel uit Emmen promoveert van groep F-ZO naar E-ZO. Henk Scholte Aalbes promoveert van groep H-ZO naar groep G-ZO. Gerard Gerdes promoveert van groep I-ZO naar groep H-ZO.

COVS HZO Drenthe feliciteert alle promovendi met hun promotie. Helaas zijn er ook dit seizoen een aantal scheidsrechters gedegradeerd naar een lagere groep. Aan hen het advies deze teleurstelling snel te verwerken en met nieuwe moed en frisse ambitie in het seizoen 2018-2019 te laten zien dat men probeert terug te komen in de “oude” groep. Dus “kop op” collega’s.

Scheidsrechters en assistenten kunnen zich voorbereiden op het voetbalseizoen 2018-2019 tijdens de spelregelbijeenkomst op maandag 27 augustus om 19.30 uur in het clubhuis “de Meerfluit” in Emmen.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda