Jannes, Ancora en Bouke naar Barger-Oosterveld

BAER OOSTERVELD - Vandaag en morgen zal alweer voor de zesde keer het SVBO Voetbalfeest plaatsvinden. Het meerdaags toernooi, met bijbehorende feestavonden, is uitgegroeid tot een heus evenement. Maar liefst 25 teams uit het hele land zullen in dit weekend het toernooi afwerken.


Nadat gisteravond DJ Roy het spits afbeet in de grote feesttent en voor een flinke warming up van dit weekend zorgde. Na de wedstrijden van vandaag staat vanavond weer een Hollandse avond op het programma na de wedstrijden van vandaag. Dt jaar weer een prachtige line-up en de verwachting is weer een bomvolle tent als Jannes, Bouke, Ancora, John en DJ Roy op het podium zullen staan.

Jannes behoeft natuurlijk geen intro. De Koning der Piraten zong vorig jaar zelfs het Gelredome vol. Net als de voorgaande drie jaren, slaat hij ook dit keer Barger-Oosterveld niet over. Van ‘Zweven op de wind’ tot aan ‘Ga maar weg’, Jannes zal de handjes weer hoog in de lucht krijgen.

De driemansformatie Ancora scoorde de laatste tijd behoorlijke hits. Met hun ferme, krachtige zeemansliederen zetten ze elke feesttent op z’n kop. Ze omschrijven het genre als moderne pop met shantymuziek. Nummers als ‘Door storm en woeste regen’ en ‘Calypso’ zullen dan ook niet ontbreken.

Bouke is in de regio Emmen natuurlijk heel erg bekend. Eerder scoorde hij hits met Nederlandstalige nummers als ‘Kus me’, ‘Verlangen naar jou’ en ‘Ik wil je’. Tegenwoordig ligt de focus op het Engels, maar niet minder succesvol. Met ‘Julie’, ‘I cry’ en zijn nieuwste hit ‘Turn back time’ pakt hij het publiek in.

John is een echte jongen uit de regio en zal in het begin van de avond de stemming er in brengen met heerlijke meezingers van bekende artiesten.

DJ Roy zal tussen de nummers door het dak van de tent draaien. Met meer dan 15 jaar ervaring is hij nog steeds 1 van de meest geboekte dj's van Nederland en draait hij nog steeds gemiddeld 4 dagen per week in het hele land. Hij werd dan ook niet voor niets gekroond tot Beste Party DJ van Nederland. Kaarten kunnen nog aa de zaal aan de kassa worden gekocht á € 12,50 p.p..

ZIE VOOR FOTOVERSLAG OPENINGSAVOND HET FOTOBOEK

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda