Vandaag start Orgon Toernooi 2018

BARGER OOSTERVELD - Na een jaar afwezigheid in verband met de aanleg van de kunstgrasvelden bij vv SVBO, staat op 24 en 26 augustus de komende editie van het Orgon Toernooi op het programma. In dit weekend zullen SVBO, SVBO 2, Titan, Valthermond, EHS'85, Weerdinge, DVC'59 en Dalen strijden om de toernooiwinst.

De wedstrijden op vrijdag zullen starten om 18.30 uur met de wedstrijd SVBO - DVC'59 en EHS'85 - Titan. Om 19.45 uur speelt Dalen tegen SVBO 2 en Weerdinge tegen Valthermond.

Op zondag zal worden gestart om 10.00 uur met SVBO - EHS'85, Titan- DVC 59, Dalen weerdinge en Valthermond - SVBO 2. Het volledige speelschema valt te vinden op de website van SVBO (www.vvsvbo.nl). Er wordt geen entree geheven en iedereen is van harte welkom om de wedstrijden te bekijken.

Toernooisponsor Orgon is al jarenlang sponsor van SVBO. Orgon ondersteunt MKB-bedrijven en non-profit organisaties op het gebied van administratie, belastingen, verbetermanagement en bedrijfseconomische vraagstukken. Uiteraard is SVBO verheugd dat Orgon ook dit jaar weer haar naam aan het regionale toernooi heeft verbonden.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda