Raymond de Groot(25): ,,Bargeres moet zeker nacompetitie kunnen halen”

EMMEN - In de zondag 4e klasse D wist Bargeres niet de vooraf gestelde doelen te realiseren. Vooral in de eerst helft van de competitie speelde Bargeres ver onder de maat volgens centrale middenvelder Raymond de Groot. ,,Wij pakten in die fase veel te weinig punten omdat wij gewoon niet goed genoeg presteerden.


Na de winterstop hebben wij het wel goed opgepakt. Wij pakten weer punten en kwamen vrij snel in veilige haven en konden zelfs al even weer naar boven kijken. Helaas te weinig om de doelstelling nacompetitie nog waar te maken. In dat oogpunt hebben wij met een 8e plaats een tegenvallend seizoen gespeeld.” Na het einde van de competitie heeft Bargeres niet veel verschuivingen binnen de selectie gezien, want alleen vaste kracht Rik Zinnemers besloot om een stapje lager te gaan voetballen.

De basis is dus vrij in takt gebleven en daarnaast zijn Ingmar de Labije van Amicitia VMC, Jelmer ten Cate en Navid Poyan, die ook een Bargeres verleden hebben, van DZOH terug zijn gekomen. Samen met de doorstroming van enkele jeugdspelers is Bargeres in totaliteit er beter op geworden. ,,Wij hebben met onze nieuwe trainer Aryan Doldersum een trainer gekregen die, net als de groep, graag vooral van achteruit wil proberen te voetballen. Natuurlijk is het allemaal nog uitproberen in deze voorbereidingsfase, maar gezien de 3-1 bekerwinst op Zwartemeerse Boys kan het zeker lukken, vervolgt Raymond de Groot. ,,Er gaat nog wel het een en ander fout, maar de potentie om in deze 4e klasse hoog te eindigen is zeker aanwezig. Wij gaan dan ook weer voor een top-5 positie met nacompetitie.

De concurrentie zie ik vooral van Titan dat het net niet haalde en OVC dat uit de derde klasse degradeerde. Daarnaast schat ik HODO toch ook wel hoog in, ook al heb ik geen zicht op wat voor selectie HODO heeft. Wij hebben en leuke en stabiele groep waarin ook plaats is voor de jeugd. Tegen de Boys scoorde één van de A-junioren ook nog een doelpunt. Bargeres gaat er dus helemaal voor, aldus de Consultant/Projectmanager bij ICT bedrijf PCA in Raalte.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda