Hidde Gosevoort(33) wil met NWVV snel weer terug naar de 4e klasse

NIEUW WEERDINGE â?? Het afgelopen seizoen van NWVV was er eentje om heel snel te vergeten volgens middenvelder Hidde Gosevoort die al sinds 2004 deel uitmaakt van de selectie van NWVV. De mannen van trainer Geert Aalderink degradeerde keihard naar de 5e klasse.


Nadat het team voor aanvang van het afgelopen seizoen een aantal belangrijke spelers als Maurice en Raymond Adema, Drasen Jagodic. Peter Stap en Marko Mihalj zag vertrekken werd het heel moeilijk. Met enkele jeugdspelers en aanvulling uit het tweede elftal was dat niet op te vangen. Doordat de trainer graag van achteruit wilde voetballen ging het ook vaak in de opbouw fout met als gevolg dat NWVV maar liefst 154 doelpunten moest incasseren. Dat was toch wel frustrerend omdat wij zelf maar 23 keer wisten te scoren en slechts één wedstrijd wonnen”.

Voor het komende seizoen ziet het er bij NWVV volgens Hidde Gosevoort toch wel weer wat rooskleuriger uit. Peter van Elten is wel naar Titan vertrokken, maar NWVV is met de komst van Dennie Meijers (Ter Apel’96), Erwin van der Weide (Sc Angelslo), Stefan Dragstra en Dylon Meijering van Titan een stuk sterker geworden. Ook Drazon Jagodic is er weer bij na een jaartje niet te hebben gespeeld. ,,Met de komst van Erwin van der Weide verwacht ik wel meer scorend vermogen in de ploeg.

De doelstelling in de groep is een plek bij de eerste drie die normaal recht geven op een nacompetitie. Wie weet, misschien moeten wij onze doelstelling tussentijds wel bijstellen richting een kampioenschap. Wii zullen elke wedstrijd als een finale moeten spelen, want wij hebben geen enkel inzicht wat wij van de nieuwe indeling moeten verwachten. Ploegen als FC Assen, Asser Boys en DOS’63 zijn voor ons onbekend terrein dus dat is echt koffiedik kijken.”

Hidde Gosevoort die als zelfstandig ondernemer in dak en gevelmontage een drukke baan heeft, denkt dat trainer Geert Aalderink wel een goed team neer kan zetten. Hopelijk blijven wij wel een beetje verschoond van blessures en/of schorsingen, maar de trainer heeft altijd nog enkele jeugdspelers, die het vorige seizoen noodgedwongen al regelmatig moesten bijspringen, achter de hand. Wij gaan er voor en meer kunnen wij ook niet doen, besluit Hidde Gosevoort.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda