Jaimy Wessels(22) ,,Weerdinge moet weer mee kunnen doen voor promotie”

WEERDINGE - In de zondag 3e klasse C begon Weerdinge goed aan de competitie met aanvankelijk een plek in de top-3 en leek op koers om de doelstelling nacompetitie te halen. Echter na de winterstop liet het plotseling te veel punten liggen.


Daardoor moest het op een gegeven moment meer naar beneden dan naar boven, geeft Jaimy Wessels aan die dit seizoen door trainer jan Marc Bosman tot aanvoerder is aangesteld. ,,Wij hebben veel onnodig punten laten liggen tegen ploegen waar je eigenlijk van zou moeten winnen, terwijl wij te gemakkelijk doelpunten weg gaven. Bij een tegendoelpunt moet je zelf ook weer scoren en dat lukte maar moeilijk. Bijvoorbeeld tegen een zwak Musselkanaal pakten wij slechts één puntje. In de laatste fase van de competitie konden wij het nog wel weer oppakken en uiteindelijk eindigden wij als zevende.”

Na de competitie ondervond de selectie van Weerdinge enkele wijzigingen. Jeroen Joustra en Evert Bos besloten om te stoppen en Kay de Vries, die belangrijk was als laatste man, vertrok naar vv Wijhe. Als vervangers kon trainer Jan-Marc Bosman Rick van Heuvelen van Drenthina, Robert de Bruin en Michou Mbaye van vv Emmen in de groep begroeten terwijl Radovan Zivcic die in de winterstop er bij nu definitief bij de selectie zit. Rick van Heuvelen kan het verlies van Kay de Vries opvangen terwijl de andere twee achterin en op het middenveld toch een versterking kunnen zijn. Jan-Marc Bosman heeft nu de beschikking over een selectie van achttien spelers”

Op de vraag waar de mogelijkheden voor het komende seizoen liggen is Jaimy Wessels heel duidelijk. ,,Deze 3e klasse C is één van de mooiste klassen in deze regio als je kijkt naar al die derby’s die er nu op de rol zullen staan. Wij willen ook nu weer een poging doen om de top-3 te halen, maar zullen wij ook moeten afrekenen met tegenstanders als Raptim, Dalen, CEC en misschien ook wel weer WKE-16 die zal gaan voor het derde kampioenschap op rij. Wij zullen er vanaf het begin moeten staan en dat is op zondag 23 september wanneer wij thuis beginnen tegen Raptim. Het zou mooi zijn als dat direct drie punten zou opleveren tegen Coevordenaren.“ besluit de nieuwbakken aanvoerder van Weerdinge.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda