Leon Harms(20) wil met CEC opnieuw mee doen voor een prijs

EMMER COMPASCUUM – In de zondag 3e klasse C kan CEC op een goed seizoen terugkijken ook al wist het niet de promotie af te dwingen. De ploeg eindigde onder leiding van de nieuwe trainer Erwin van Oosten op een derde plaats en won de eerste periode.

Nadat wij een aantal seizoen eigenlijk geen rol van betekenis hebben gespeeld was deze derde plaats toch we een opsteker, zegt middenvelder Leon Harms die de komende week aan zijn 2e seizoen in de hoofdmacht begint.

,,Dalfsen was in de competitie veel te sterk en in de nacompetitie was Emmeloord uiteindelijk een maatje te groot voor ons. Ik denk dat de goede prestaties in de competitie zeker ook de verdiensten van de nieuwe trainer Erwin van Oosten is geweest. Hij was op de goede momenten streng en toonde een niet aflatende coaching tijdens de wedstrijden. Dat er niemand is weggegaan getuigd toch ook van vertrouwen in deze trainer. Wij hebben er nog wel aanvulling bij gekregen met Marc van der Berg uit de jeugd van FC Emmen en Stan Lever die is overgekomen van de jeugd van FC Klazienaveen. Ik ben zelf ook na een periode bij de jeugd van FC Emmen en later vv Emmen weer bij CEC teruggekeerd. Helaas heb ik de stap net niet kunnen maken maar wel veel geleerd.”

Voor de komende competitie is de doelstelling bij CEC unaniem dat het opnieuw moet gaan voor een top drie positie met de kans op een periodetitel. Leon Harms: ,,De concurrentie is natuurlijk wel groot, want Dalen eindigde de laatste twee seizoenen als tweede, maar wist net geen promotie af te dwingen. Raptim, dat uit de 2e klasse L degradeerde, gaat zeker weer meedoen terwijl ik benieuwd ben of WKE-16 de opmars naar boven ook dit seizoen kan doortrekken. Gemakkelijk zal het dus niet gaan, maar met behulp van ons altijd trouwe, maar wel kritisch publiek moet het gewoon lukken.”

Leon Harms is werkzaam in de werkvoorbereiding bij een bedrijf in Klazienaveen waar garagedeuren voor de particulier en de industrie worden vervaardigd, kijkt in ieder geval met veel verwachting uit naar het komende seizoen dat op zondag 23 september van start gaat met een uitwedstrijd tegen Ter Apel’96.”

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda