Sc Roswinkel in tweede helft onderuit tegen Buinerveen

ROSWINKEL – De start van de competitie verliep voor Sc Roswinkel niet zo als het zich vooraf had voorgesteld. Na een 0-0 ruststand verloren de mannen van trainer Cor Lubach uiteindelijk met 5-1. Sc Roswinkel was volgens de nieuwe trainer in de eerste helft de veel beter voetballende ploeg, maar was onnauwkeurig in de eindpass om tot succes te komen.

Doordat tegenstander Buinerveen er ook niet veel van bakte stond het na 45 minuten nog 0-0. Roswinkel trainer Cor lubach: ,,Gezien onze tekortkomingen in de eerste helft, hadden wij voor de tweede helft enkele wisselingen toegepast en dat pakte helemaal verkeerd uit”. Binnen een kwartier stond Sc Roswinkel met 2-0 achter door twee treffers van Jeffrey Potze. Even was er twee minuten na de 2-0 een opleving bij Roswinkel toen Rick Haan de aansluitingstreffer wist te scoren. 2-1.

Sc Roswinkel geloofde er weer in, maar dat werd al weer heel snel getemperd, toen Michel Hebels in de 69e minuut de voorsprong weer wist uit te bouwen naar 1-3. De wedstrijd viel toen wel in het slot, want Buinerveen gaf Sc Roswinkel daarna weinig mogelijkheden meer om de wedstrijd nog te doen kantelen. Het wist zelfs in de laatste minuten via treffers van Michel Dijksma en Mark Middeljans eindigde deze wedstrijd in een 5-1 overwinning voor Buinerveen.

Cor Lubach: ,,Zonder tekort te doen aan de prestatie van Buinerveen, moet ik wel zeggen dat wij zelf niet dat niveau hebben gehaald van de afgelopen bekerwedstrijden. Een aantal jongens hebben deze wedstrijd niet dat kunnen brengen wat wij van misschien wel van hen mochten verwachten. De teleurstelling is dan ook groot, maar komende zondag gaan wij naar SVBC en ook daar zal het niet gemakkelijk worden.”