Verdiende overwinning voor DZOH op FC Meppel

EMMEN - In de zaterdag 2e klasse J is DZOH ook goed van start gegaan met een 2-1 overwinning op FC Meppel. De mannen van trainer Martin Drent namen vanaf het begin van de wedstrijd het initiatief, maar wisten pas na ruim 35 minuten dat overwicht ook in doelpunten te vertalen.

Dat gebeurde echter pas na een overtreding binnen de zestien bij FC Meppel en Youri Keen vanaf de stip de 1-0 kon scoren. Dat werd ook de ruststand. Na de hervatting ging DZOH door mee waar het de eerste helft afsloot,. In de 55e minuut leek DZOH de wedstrijd in het slot te gooien na een geweldige uithaal van Farid Boughaleb. 2-0. Tien minuten voor tijd werd het toch nog even weer spannend toen de gasten uit Meppel de aansluiting creëerden via een treffer van Hans Mansveld.

FC Meppel ging op jacht naar de gelijkmaker die er gelukkig voor DZOH niet meer viel. Eindstand 2-1. DZOH trainer Martin Drent: ,,Ik ben natuurlijk blij met deze verdiende overwinning. Nadat wij het toch 75 minuten heel goed hebben gedaan, hadden wij in het laatste kwartier ook nog weer alles kunnen verliezen.”