Bargeres kansloos tegen HODO

EMMEN – Bargeres begon teleurstellend aan de competitie met een 5-0 nederlaag op eigen veld tegen HODO. Het technisch en verzorgd spel van HODO was teveel van het goede voor de Emmenaren. De kansen die HODO kreeg aangereikt werden ook genadeloos afgestraft.

De mannen uit Hollandscheveld deden dat bijna vanaf de aftrap dat de bal binnen een minuut in het doel van Bargeres keeper Ingmar de Labije lag. 0-1 via Patrick Timmerman. Na iets meer dan een half uur spelen was het opnieuw Patrick Timmerman die zijn tweede treffer van de middag scoorde. 0-2. Dave Padding bediende even later Martijn Dekker op maat en dat betekende 0-3.

Daarmee was de wedstrijd gespeeld, Bargeres bleef ondanks deze achterstand vechten voor een beter resultaat, maar het bleef tot de thee 0-3. Direct na de rust strafte Ricardo Benjamins een fout van Bargeres keeper de Labije goed af. 0-4. Martijn Dekker bepaalde uiteindelijk met zijn tweede treffer de eindstand op 0-5.

Teleurstellend voor Bargeres, maar het kan volgende week weer heel anders zijn. Dan staat in de zondag 4e klasse E de derby tegen EHS’85 op het programma. Deze wedstrijd op sportpark De Weergang in Emmerschans begint om 14.00 uur.