Nipte nederlaag SVBO bij WVV

WINSCHOTEN -?? SVBO heeft de eerste competitiewedstrijd niet weten te winnen. Uit bij het lastige WVV was SVBO grotendeels van de wedstrijd beter, alleen verzuimde het zichzelf te belonen. WVV kwam vlak na rust op 1-0 en wist uiteindelijk, ook met 10 man, de winst over de streep te trekken.

SVBO was ook de bovenliggende partij en kreeg een paar mogelijkheden, maar die waren niet besteed aan Ronald Gerdes of Maarten Wielens. In de laatste 10 minuten werd WVV twee keer gevaarlijk. Maar beide keren wist Ebeltjes goed te redden. Bij de tweede redding kreeg WVV nog kans in de rebound, maar die bal vloog hoog over. Het bleef dus bij een 0-0 ruststand.

Na rust begon WVV sterker en kwam het al heel snel op voorsprong. Uit een counter werd er niet heel goed verdedigd en kon spits Danny jager alleen door op doelman Ebeltjes en via de SVBO doelman ging de bal in het net. 1-0. Na 90 minuten en wat extra tijd deed SVBO zichzelf tekort. Het voetbalde grotendeels van de wedstrijd beter, maar verzuimde om te scoren. SVBO ontvangt thuis titelfavoriet SWZ Boso Sneek. Deze wedstrijd is op zaterdagavond in Barger Oosterveld en zal om 19.30 uur beginnen.