Nipte nederlaag voor Drenthina

EMMEN - In de zaterdag 2e klasse J liep Drenthina zaterdag tegen een 1-0 nederlaag op in de wedstrijd tegen Gramsbergen. Een iets beter spelende Gramsbergen creëerde wel kansen maar scoren deed het niet. Drenthina kon aanvallend ook niet echt een vuist maken en zodoende stond het halverwege de wedstrijd nog 0-0


Na de hervatting was het Gramsbergen dat voetballend de wedstrijd naar zich toe trok en regelmatig voor het Drenthina doel gevaarlijk kon worden. Dat leverde uiteindelijk na iets meer dan een uur spelen een doelpunt op voor de gasten. Daar was wel een persoonlijke fout voor nodig door het niet goed wegwerken van de bal en daardoor Roy Seinen in staat stelde om de goed keepende Drenthina doelman Yannick Berends te passeren. 0-1.

Je zou dan denken dat een ploeg als Gramsbergen dan door zou drukken had pech want het was Drenthina dat daarna aanvallend sterker werd. Het kreeg ook enkele goede mogelijkheden. Drenthina trainer Peter Timmer bracht nog enkele nieuwe frisse krachten in het veld waaronder ook de lange kopsterke Stefan Holties.

Er ontstonden was kansen, maar toen Stefan Holties na een ogenschijnlijk lichte overtreding met rood van het veld mocht vertrekken was het verweer van Drenthina gebroken. Gramsbergen kon de laatste minuten zonder kleerschuren uitspelen en met een nipt overwinning en drie punten naar Gramsbergen terugkeren. Eindstand 0-1.

Drenthina doelman Yannick Berends had een drukke middag en was in deze situatie de winnaar, maar even later toch zwichten voor een inzet van Roy Seinen.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda