Sp Roswinkel pakt eerste puntje tegen Weiteveense Boys

ROSWINKEL - Het liep tot nu toe niet van een leien dakje bij Sp Roswinkel in deze competitie. Na vijf nederlagen op rij wist het tegen het op de eerste plaats staande Weiteveense Boys pakte het een puntje na een 2-2 gelijkspel. Na een half uur spelen nam Sp Roswinkel eindelijk de leiding via een doelpunt van Roy van der Sluis.

Sp Roswinkel trainer Cor Lubach was tot dat moment zeker niet ontevreden. ,,De voorsprong kwam er niet zo maar. Wij speelden vanaf het begin met lef en veel beleving en daarom was het jammer dat Stefan Bernsen op slag van rust de 1-1 kon scoren.” Na de thee duurde het ongeveer vijf minuten dat Sp Roswinkel via Jeroen de Roo op een 2-1 voorsprong kwam. Vanaf dat moment hing ook een 3-1, 4-1 in de lucht in plaats van 2-2 door een afstandschot van Roudy Steffens, volgens Cor Lubach.

,,Gezien de hele wedstrijd tot dat moment was de 2-1 ook zeker niet onverdiend geweest. Wij hadden toen een goede fase, waarin wij eigenlijk niets weggaven, maar wel verzuimden om enkele goede uitgespeelde aanvallen met een doelpunt te benutten. Dat wij daar niet goed mee zijn omgegaan kans ons worden verweten. Wij eindelijke eerste puntje binnen en hopen kunnen wij dit doortrekken naar de volgende wedstrijd en dat is komende zondag met een thuiswedstrijd tegen EEC.