Titan laat dure punten liggen

NIEUW WEERDINGE – In de zondag 4e klasse E moest Titan de volle winst laten aan HODO. De mannen van trainer Geert Aalderink verloren na een 1-1 ruststand uiteindelijk met 2-1 van de ploeg uit Hollandscheveld. Het eerste kwartier van de wedstrijd was HODO de bovenliggende partij en wist tot ook tot uitdrukking te brengen met een doelpunt van Patric Timmerman. 0-1.


Na dit doelpunt kwamen wij beter in de wedstrijd reageerde trainer Geert Aalderink: ,,Wij gingen toen helemaal voor de gelijkmaker. Die werd tien minuten later op het scorebord gebracht door Peter Stap. 1-1 en dat werd ook de ruststand. Na de hervatting hebben wij er van alles aan gedaan om te winnen, maar HODO was toch wel een stukje slimmer en won veel onderlinge duels. Voetballend waren wij denk ik misschien wel iets beter, . Het was sowieso een vermakelijke en aantrekkelijke wedstrijd voor het publiek met twee ploegen die voor de volle winst gingen.”

Opvallend was dat er niet echt veel kansen werden uitgespeeld. Een compliment wilde Aalderink ook geven aan de verdediging van Titan maar ook van HODO, want die hebben een hele goede wedstrijd gespeeld. Een gelijkspel was misschien gezien de gehele wedstrijd meer verdiend geweest, maar Geert Aalderink wil HODO wel een compliment geven voor de wijze waarop zij via Dave Padding net eentje meer scoorden dan Titan.” Eindstand 1-2.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda