NWVV verzuimd volle winst te pakken

MUSSELKANAAL – In de zaterdag 5e Klasse E moest NWVV de punten in Musselkanaal achter laten. Na een 3-0 ruststand verloor de ploeg uit Nieuw Weerdinge met 3-2 van SETA. De mannen van NWVV keken al in de 6e minuut tegen een 1-0 achterstand aan door een doelpunt van David Yuksel.

SETA drukte door en stond in de 13e minuut via Basim Mahmood. NWVV probeerde het wel maar kansen die er werden uitgespeeld werden helaas niet benut. NWVV trainer Geert Aalderink: ,,Wij kregen zeker wel enkele mogelijkheden waardoor het bij rust ook 3-3 of 5-3 had kunnen staan. Voetballend was het niet slecht wat wij lieten zien. Helaas kwamen wij nog voor de thee op een 3-0 achterstand door een treffer van Dani Kruize.”

Na de thee gingen beide ploegen er voor en werd het zeker geen slechte wedstrijd. Het werd uiteindelijk nog wel even weer spannend nadat Roy Super met twee treffer binnen enkele minuten de spanning weer terug wist te brengen. Roy Super had overigens nog wel drie keer kunnen scoren, zegt Aalderink.

,,In plaats van zelf in vrije positie af te ronden legde hij de bal steeds breed op een medespelers die er niet zoveel kunnen. Uiteindelijk trokken wij wel aan het kortste eind ondanks dat de spelers alles hebben gegeven. Dus wij raken beslist nog niet in paniek, maar een nederlaag als deze doet zeker wel pijn.” Eindstand 3-2.