SC Angelslo onderuit bij koploper CSVC

COEVORDEN – In de zaterdag 4e klasse E liep Sc Angelslo zaterdagmiddag tegen een 3-1 nederlaag op. In Coevorden was CSVC te sterk voor de mannen uit Emmen. Hoewel ongebruikelijk maar CSVC begon erg matig aan het duel en leek in de 10e minuut op voorsprong te komen na een rake kopbal van Justin Regtop.

Op aangeven van de assistent scheidsrechter van Sc Angelslo werd deze treffer door de scheidsrechter afgekeurd. In de 13e minuut kwam Sc Angelslo wel op 0-1 door een doelpunt van Ali Arslan. 0-1. Na deze treffer wist CSVC Sc Angelslo onder druk te zetten. In de 25e minuut had dat succes want Dylan Huizing schoot CSVC op gelijke hoogte met de Emmenaren. 1-1 en dat werd ook de ruststand.

Na rust was CSVC de betere en kwam na een kwartier spelen op voorsprong door Niels Santing. 2-1. CSVC probeerde daarna de wedstrijd in het slot te gooien maar Sc Angelslo weerde zich prima en bleef gaan voor de gelijkmaker. Dat lukte bijna bij een vrije trap van Sc Angelslo waarbij de indraaiende bal door alles en iedereen werd gemist behalve door doelman Rogier Assen. Uiteindelijk viel de 3-1 eindstand via Wesley Schutten in blessuretijd. CSVC blijft daardoor ongeslagen in deze 4e klasse E terwijl naar plekzeven is gezakt. Komende zaterdag kan Sc Angelslo thuis tegen MSC deze nederlaag wegwerken.