SC Angelslo wint met overmacht van MSC/Amslod

EMMEN - In de zaterdag 4e klasse E sloeg Sc Angelslo zaterdag tegen MSC keihard toe met een echte zevenklapper. In het eerste kwartier zag het er niet naar uit dat het een monsterscore voor SC Angelslo zou worden. MSC voetbalt prima en kreeg zelfs kans om op voorsprong te komen.

Vooraan Dennis Gossen en achteraan Gezim Luli (foto Wietze de Jong)

Angelslo werd toen wakker en ging vanaf dat moment beter spelen. In de 25e minuut was het raak als Glenn Eding via de rechterkant voorzet op Sander Nijstad die via een kluts de bal kon binnen tikken. 1-0. In de 41e minuut is het weer raak als Jeroen de Groot de 2-0 binnenschiet op een voorzet van Rick Zondag.

Op slag van rust wordt het ook nog 3-0 als Jeroen de Groot scoort uit een strakke voorzet van Sander Nijstad. Na de thee kon MSC geen vuist meer maken maar vocht voor elke meter. Het speelde best goed, maar SC Angelslo gaf nog meer druk en volgden er kansen om verder uit te lopen. In de 60e minuut is het weer raak voor SC Angelslo als verdediger Nino Pitta de 4-0 uit een vrije bal van Gezim Luli binnen kan tikken.

MSC probeert nog een goal te forceren maar SC Angelslo gaf niets weg deze middag. en voetbalde prima. In de 63e minuut viel de 5-0 als Jeroen de Groot een voorzet plaatst op spits Rick Zondag die hard binnenschoot. In de 69 minuut is het weer raak als Dennis Gossen de 6-0 in de lange hoek kon plaatsen nadat Sander Nijstad hem vrij voor de keeper zette. In de slotfase bepaalde Sander Nijstad zelf met een prachtige ’volley’ de eindstand van 7-0 na een voorzet van verdediger Mohamed Maghri. Volgende week gaat SC Angelslo op bezoek bij Tiendeveen.