Volle winst voor SC Angelslo bij Tiendeveen

TIENDEVEEN - SC Angelslo in er in geslaagd de uitwedstrijd bij Tiendeveen met 1-3 over de streep te trekken. De eerste 30 minuten speelt Tiendeveen hoog tempo en is de betere ploeg, maar Angelslo houd stand en gaat beter voetballen en krijgt vanaf dat moment meer grip op de wedstrijd. Beide ploegen krijgen grote kansen op de openingstreffer in een open wedstrijd vol strijd. Vlak voor rust breekt Jeroen de Groot de wedstrijd open als hij de 0-1 binnenschuift op een doorkopbal van Rick Zondag.

Na de thee gaat SC Angelslo door en voetbalt beter als Tiendeveen. De ruimtes worden als maar groter en beide ploegen krijgen veel kansen om te scoren, maar beide keepers staan geweldig te spelen. Tiendeveen geeft weer wat meer druk op SC Angelslo en hoopt dat de lange bal een keer goed valt. In de 80e minuut is het raak voor Tiendeveen als Ismael Ucan de bal na een steekpass goed in de hoek plaatst 1-1. SC Angelslo gaat door en nog geen vier minuten later is het al weer 1-2 als Nils Tuyn de bal vanaf de linkerkant klaar legt op Sander Nijstad en hij de bal prachtig binnenschiet.

Dan gaat Tiendeveen alles op alles spelen in de slotfase om de gelijkmaker te forceren en worden er drie nieuwe spelers ingebracht. SC Angelslo knokt voor elke meter en wil de wedstrijd niet meer weggeven. Tiendeveen krijgt nog zeker kansen op de gelijkmaker, maar het is SC Angelslo die de wedstrijd beslist als Nils Tuyn de bal in de 90e minuut hard in de rechterhoek schiet 1-3. Voor de neutrale toeschouwer een prachtige wedstrijd vol passie, strijd en veel gemiste kansen voor beide ploegen. Volgende week speelt SC Angelslo thuis tegen FDS uit Havelterberg.