Volle winst voor SC Angelslo bij Tiendeveen

TIENDEVEEN - SC Angelslo in er in geslaagd de uitwedstrijd bij Tiendeveen met 1-3 over de streep te trekken. De eerste 30 minuten speelde Tiendeveen hoog tempo en is de betere ploeg, maar Angelslo hield stand en ging beter voetballen. Beide ploegen kregen kansen op de openingstreffer in een wedstrijd vol strijd.

Vlak voor rust brak Jeroen de Groot de wedstrijd open als hij de 0-1 binnenschoof op een doorkopbal van Rick Zondag. Na de thee gaat SC Angelslo door en voetbalde beter dan Tiendeveen. De ruimtes werden als maar groter en beide ploegen kregen kansen om te scoren, maar beide keepers stonden geweldig te spelen. Tiendeveen gaf meer druk op SC Angelslo en hoopte dat de lange bal een keer goed viel.

In de 80e minuut is het raak voor Tiendeveen als Ismael Ucan de bal na een steekpass in de hoek plaatste.1-1. SC Angelslo had snel een antwoord, want nog geen vier minuten later is het al weer raak als Nils Tuyn de bal vanaf de linkerkant klaar legt op Sander Nijstad en die de bal in het doel schoot. 1-2. Tiendeveen zette alles op alles spelen om alsnog de gelijkmaker te forceren en SC Angelslo knokte voor elke meter om deze wedstrijd niet meer weg te geven.

Tiendeveen kreeg nog kansen op de gelijkmaker, maar het is SC Angelslo die de wedstrijd op slot zet als Nils Tuyn de bal in de 90e minuut in de rechterhoek knalde. 1-3. Voor de neutrale toeschouwer een wedstrijd vol passie, strijd en veel gemiste kansen voor beide ploegen. Volgende week speelt SC Angelslo thuis tegen FDS uit Havelterberg.