Erica’86 speelt fantastisch maar verliest weer

MUSSELKANAAL – In de zaterdag 5e klasse F liep Erica’86 tegen een 2-1 nederlaag op in Musselkanaal tegen SETA. Halverwege de wedstrijd stond het overigens nog 0-0. De thuisclub begon heel sterk en was de bovenliggende partij volgens Erica’86 trainer Cor Huls, maar was tevreden over zijn eigen team tot aan de thee. ,,Ja… want de mannen legden een prima pot voetbal op de mat, kregen kans op kans, maar ik heb het al vaker aangegeven dat wij voorin een echte killer missen.

Er was strijd, passie en beleving, maar de realiteit is wel dat wij weer niet hebben kunnen winnen.” De tweede helft begon nog wel hoopvol voor Erica’86 toen Erica’86 in de 70e minuut op voorsprong kwamen via een afstandsschot van Rocco Kuik. 0-1. Een cruciale fout van de Erica doelman gaf Oguzhan Altun de kans op SETA op gelijke hoogte te brengen. 1-1. Tot overmaat van ramp voor Erica’86 was onnodig balverlies in de linker verdediging de inleiding van de 2-1 voorsprong.

Daarna volgde er een spervuur op het doel van SETA, maar gescoord werd er niet meer en eindigde dit duel met een 2-1 nederlaag voor Erica 86. Cor Huls: ,,Verliezen is nooit leuk, maar ik kan mijn jongens niets verwijten, want ze hebben voetballend veel goede dingen laten zien. Er is hard gewerkt, maar dit deze middag niet kunnen belonen met doelpunten.”