Nipte overwinning van NWVV op DOS’63

LINDE – In de zaterdag 5e klasse F won NWVV nipt met 1-0 van DOS’63. De eerste helft eindigde in een 0-0 stand ondanks de vele kansen die NWVV zich uit speelde. Ik denk dat de eerste helft de beste van de wedstrijd was, zegt NWVV trainer Geert Aalderink. ,,Wij waren de bovenliggende partij en hadden misschien bij de rust wel al met twee of drie nul voor hadden moeten staan. Dus het bleef in ieder geval wel spannend.”

Na de thee was er meer evenwicht in de onderlinge verhouding tussen NWVV en DOS’63 en de vraag die velen zich langs de langs de kant stelden was dat wie net eerst scoort de wedstrijd ook wel kan winnen. DOS’63 kreeg eigenlijk maar één goede kans om te scoren, maar het spel speelde zich vooral op de helft van DOS 63 af.

Geert Aalderink: ,,Doordat wij ook de kansen niet wisten te benutten zat een 0-0 er dik in. Gelukkig was het enkele minuten voor tijd toch nog raak via een mooie treffer van Drazen Jagodic. 0-1 is nipt, maar is wel verdiend en wij zijn er natuurlijk heel tevreden mee.” Komende zaterdag wacht NWVV opnieuw een uitwedstrijd, want dan is FC Assen de gastheer van de mannen uit Nieuw Weerdinge. .