Geen doelpunten bij SVV ’04 - Ruinerwold.

SCHOONEBEEK â?? In de zondag 3e klasse C kreeg SVV 04 zondagmiddag Ruinerwold op bezoek en de wedstrijd op sportpark De Kampen eindigde met 0-0. De wedstrijd speelde zich vooral af op het middenveld. In de eerste helft was de kopbal van aanvoerder Brinkman van Ruinerwold dicht bij een doelpunt, maar een prima reflex van de SVVâ??04 doelman Wiljo Wesseling voorkwam de 0â??1.

Aan de andere kant was Jessie Rotmensen dicht bij een doelpunt, maar via keeper en paal werd het een corner. Voor de rust kregen beide ploegen nog een vrije trap op de rand van het strafschopgebied, maar deze werden niet benut. Rust 0-0. De tweede helft gaf een sterker SVV ’04 te zien en Ruinerwold kwam nog sporadisch tot een tegenaanval. Buiten wat kleine kansjes voor SVV’04 viel er echter weinig te genieten voor de toeschouwers.

Vlak voor het eindsignaal kwam Ruinerwold nog dicht bij een doelpunt, maar tot opluchting van het thuispubliek ging de kopbal van Kristian de Bruin naast. In een gelijk opgaande wedstrijd werden uiteindelijk de punten terecht gedeeld en eindigde de wedstrijd zoals het begon met 0-0..