Monsterzege Titan op VIOS(O)

OOSTERHESSELEN – In de zondag 4e klasse E deed Titan van zich spreken tijdens de uitwedstrijd in Oosterhesselen tegen de plaatselijk trots VIOS O. Na een 0-2 ruststand veegden de mannen van trainer Geert Aalderink de thuisclub met een 0-8 nederlaag van de mat. De Nieuw Weerdingers stond na een kwartier spelen al op een 2-0 voorsprong via doelpunten van Jos Smit en Harm Jan Moesker.

Titan trainer Geert Aalderink: ,,Twee doelpunten die tot stand kwamen door mooie snelle aanvallen via de zijkanten. Het verschil was halverwege nog niet echt gemaakt, want VIOS O had na de 0-1 een mooie kans om op gelijke hoogte te komen, maar verzuimde dit volledig.”

Na de hervatting bleef Titan de bovenliggende partij maar moest tot een uur spelen om meer treffers wachten. Toen Rick Hendriks in de 60e minuut de stand naar 0-3 tilde na weer een mooie aanval denderde Titan in sneltrein over de thuisclub heen. Marko Mihalji, Rick Hendriks en Harm Jan Moesker zorgden binnen enkele minuten voor een 0-6 tussenstand.

Jos Smit deed daarna een duit in het zakje door zich zelf met een mooie actie van buiten naar binnen vrij speelde en de bal simpel binnen tikte. 0-7. Het slotakkoord had Rick Hendriks die na een overtreding op Jos Smit binnen de zestien van de stip geen fout maakte. 0-8. ,,Ik ben heel blij met deze ruime overwinning, want ik heb vanmiddag weer een Titan zien voetballen zoals ik dat graag wil zien. Hopelijk kunnen wij deze lijn doortrekken”. besluit een tevreden Titan trainer Geert Aalderink.