CEC wint nipt van Dalen

EMMER COMPASCUUM - Op sportpark De Runde behaalde CEC zondagmiddag in de zondag 3e klasse C een nipte, maar verdiende 1-0 overwinning op Dalen. Matchwinner werd Daniel Berens die in de 20e minuut een goede aanval van CEC met een doelpunt bekroonde. 1-0. De mannen van trainer Erwin van Oosten wisten deze voorsprong ook over de thee heen te tillen.

In de tweede helft was het een beetje evenwichtige partij waarbij enkele kansen over en weer niet in klinkende munt konden worden omgezet. Het bleef daardoor dan ook bij deze 1-0 eindstand waarmee CEC zijn tweede overwinning in dit seizoen binnen haalde en daardoor ook weer een paar plaatsjes op de rang klom.

Dalen zit momenteel in een dipje, want de mannen van trainer Bert Doldersum verloren nu drie keer op rij en zakten daardoor terug naar een derde plaats. Komen zondag ontvangt CEC Protos en Dalen krijgt nummer twee EMMS op bezoek.