HOC pakt eerste periodetitel

ODOORN – In de zondag 4e klasse D wist HOC dankzij een 5-0 overwinning op PJC de eerste periode in de wacht te slepen. De Hunso Oring Combinatie was zondagmiddag veel te sterk voor de gasten uit Nieuwe Pekela. De ploeg van trainer Johan Sikkes stond na 45 minuten op een 2-0 voorsprong door doelpunten van Jelle Siekman en Mark van der Berg.

Na de hervatting was het in de 64e minuut opnieuw Jelle Siekman die scoorde en de wedstrijd al een beetje vroegtijdig in het slot zette. 3-0. De koploper in deze 4e klasse D won uiteindelijk heel gemakkelijk met 5-0 door doelpunten van Gertjan Spijker en Paul Kamphuis. HOC verdedigde daarmee haar positie op de ranglijst mede doordat concurrent Wedde niet verder kwam dan een 1-1 gelijkspel tegen Gieterveen. HOC is nu alleen koploper en de eerste prijs is al binnen in de vorm van de eerste periodetitel. Komende zondag is MOVV in Midwolda de volgende tegenstander van HOC.