SC Angelslo thuis puntloos tegen FDS

EMMEN - SC Angelslo begint sterk en is eigenlijk de hele wedstrijd de betere ploeg met mooi positiespel en prachtige aanvallen. FDS wacht af op de middellijn en speelt op de counter. Angelslo krijgt in het eerste half uur een dot aan kansen om de score te openen maar de bal wil er niet in.

FDS houd stand en speelt goed rond maar komt niet bij doelman Brands in de buurt tot aan de 45e minuut als Arjan Bos door een foutje de bal krijgt en de eerste kans gelijk binnenschiet (0-1)

Na de thee is SC Angelslo gelijk weer de betere ploeg en gaat verder met goed voetbal . Nils Tuyn krijgt in de 50e en 52e minuut de kans om de wedstrijd te kantelen maar keeper van der Aa staat geweldig te spelen. FDS slaat opnieuw toe als Arjan Bos in de 61e minuut de 0-2 binnenschiet. Angelslo knokt en krijgt weer veel kansen maar niets resulteert in doelpunten.

Als Tim van der Aa in de 69e minuut de 0-3 binnenschiet door een fout in de verdediging lijkt de wedstrijd beslist. SC Angelslo is sterker, maar FDS maakt de kansjes die ze krijgen gelijk af. Toch geeft Angelslo niet op en vecht door en in de 82e minuut schiet Nino Pitta eindelijk de 1-3 binnen. SC Angelslo valt nu alleen maar aan en FDS is het helemaal kwijt. In de 86e minuut is het weer raak voor Angelslo als Ali Arslan de 2-3 binnenschiet.

FDS schiet nu alleen maar meer ballen weg en Angelslo wil de gelijkmaker zo snel mogelijk maken, maar als Henrico Greven de bal onderschept schiet hij prachtig over doelman Brands heen en beslist de wedstrijd in 2-4 voor FDS. Volgende week speelt SC Angelslo thuis tegen Onstwedder Boys.