Puntendeling SVV’04 – Weerdinge

SCHOONEBEEK - De eindstand van 1-1 werd bepaald door doelpunten van 2 spelers van SVV’04, in de 10e minuut van de wedstrijd kwam Weerdinge op een 0-1 voorsprong door een eigen doelpunt van een speler van SVV’04.

In de eerste helft was Weerdinge de bovenliggende partij en moesten de supporters van SVV’04 ruim een half uur wachten tot eerste serieuze kans(je) Ook Weerdinge kwam niet tot echt gevaarlijke doelkansen.

In de 2e helft was het voornamelijk SVV’04 dat aandrong om de gelijkmaker te scoren.
Uit de dode spelmomenten was SVV’04 diverse keren dichtbij de gelijkmaker. In het laatste kwartier schoof Trainer Arthur van de Veen verdediger Michel Kerkdijk naar voren en ging SVV’04 achterin 1 op 1 voetballen om alsnog de wedstrijd te doen kantelen, en met succes uit de eerst beste aanval werd de op dat moment verdiende gelijkmaker binnen gekopt door Jessie Rotmensen.

Ook Weerdinge kreeg hierna nog een aantal mogelijkheden om de overwinning binnen te slepen maar de teller bleef staan op 1:1 een einduitslag waar beide ploegen gezien het wedstrijdverloop recht op hadden