SVV’04 pakt 3 verdiende punten tegen Raptim

COEVORDEN - SVVâ??04 heeft op deze druilerige zondagmiddag 3 welverdiende punten mee terug genomen naar Schoonebeek de overwinning kwam pas in de 2e helft tot stand toen speelden de mannen van Arthur van de Veen een prima pot voetbal vol inzet en werden na een spannend slot van de wedstrijd de punten veilig gespeeld.

Het leek er in de 1e helft niet op dat SVV’04 bij Raptim een overwinning zou gaan behalen, het spel van SVV’04 was niet om aan te zien. Raptim daar in tegen combineerde er lustig op los, en wist tot twee keer toe 1 op 1 op de gelegendheids doelman Mark Heijnen van SVV af te komen. Mark Heijnen liet zien dat hij ook over uitstekende keeper kwaliteiten beschikte en wist te voorkomen dat Raptim al vroeg in de wedstrijd op voorsprong kwam.

Het was echter dezelfde Mark Heijnen die een schot van Wouter van Dunen verkeerd beoordeelde en met de vuisten in eigen doel werkte, een op dat moment meer dan verdiende voorsprong voor Raptim. SVV’04 wist in de eerste helft slechts sporadisch het doel van keeper Bunskoek van Raptim te bereiken en het middenveld werd meer en meer overgeslagen en de voorwaartsen werden nauwelijks bereikt.

In de 2e helft een compleet ander beeld van de wedstrijd, trainer Arthur van de Veen had een aantal wijzigingen in zijn team doorgevoerd en dit bleek heel goed uit te pakken.QW4
Er werd vroeg druk gezet bij de opbouw van Raptim, en met resultaat want Raptim kwam in deze fase niet onder de druk van SVV’04 uit.

Het was SVV’04 die heer en meester was op het veld en uit de diverse mooie aanvallen werd uiteindelijk de meer dan verdiende gelijkmaker gescoord door Harmen Stuiver. SVV’04 bleef na de gelijkmaker op zoek gaan naar de overwinning en uit een prachtige aanval over links maakte Lars Koopmeiners de 1-2 wat later ook de einduitslag bleek te zijn. Raptim gooide er nog wel een slotoffensief uit, maar de verdediging en keeper Mark Heijnen wisten de overwinning veilig te stellen.

Na aanloop waren de supporters dan ook meer dan tevreden over het vertoonde spel van SVV’04. Volgende week wacht de thuiswedstrijd tegen Protos, we hopen dat deze goede lijn kan worden voortgezet.